Societat

Anglès estrena un Espai Jove al centre del poble

Està pensat per ser el referent de les activitats i projectes del jovent

Des d’aquestes festes, Anglès disposa del seu Espai Jove, condicionat en un annex de la sala Fontbernat. De moment s’hi estan organitzant activitats puntuals i a curt termini ja es desplegarà una programació estable. Durant les setmanes anteriors, s’havia començat a dinamitzar l’equipament amb propostes d’activitats amb l’objectiu de donar a conèixer l’espai i anar creant un vincle amb els participants. De moment hi han implicat cap a 40 adolescents d’entre 12 i 16 anys. Les dinamitzacions d’aquest espai s’han pogut impulsar gràcies a la figura de la tècnica dinamitzadora i d’una tècnica compartida de joventut contractades a través d’un conveni amb l’Oficina Jove de la Selva del Consell Comarcal. La idea és poder combinar una sala més d’estar, on poder petar la xerrada o escoltar música, i una altra on es duguin a terme activitats dinamitzades. De cara al bon temps l’espai també oferirà activitats a la zona exterior.

La intenció, segons expliquen els impulsors del projecte, és que esdevingui un espai exclusiu i de referència de les persones joves des d’on executar les polítiques juvenils municipals; un espai municipal de trobada, socialització, referència i proximitat; un lloc on es consolidi la comunicació cap al col·lectiu jove, i fomentar l’arrelament, la participació i la implicació juvenil en la vida del poble.

En l’acte d’estrena, l’alcalde, Jordi Pibernat, va explicar que “als joves els hem d’escoltar i és un espai que es busca establir la relació entre les persones joves, la conversa i a partir d’aquí vestir-ho tot. Un dels objectius que em vaig proposar com a alcalde va ser aconseguir que Anglès sigui un poble young friendly. Que encara que marxin a estudiar o a tenir experiències diverses Anglès és un poble que val la pena de tornar, i això és quelcom que estem treballant.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida
GIRONA

Detecten 555 casos de càncer de còlon en 10 anys amb el cribratge

GIRONA
Societat

Entitats i plataformes es manifesten contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp