Societat

Un altre accident eleva a deu els morts a la carretera des de l'inici de la Setmana Santa

Ja són deu les morts que s'han produït a la carretera des que va començar l'operació sortida de la Setmana Santa, divendres de la setmana passada a la tarda.

En les últimes 24 hores, han mort cinc persones en tres accidents. Aquests víctimes se sumen a les cinc que es van registrar a les carreteres en la primera fase d'aquesta operació sortida, entre divendres de la setmana passada a la tarda i el Diumenge de Rams.

Tanmateix, en aquest recompte, que és el que segueix el Servei Català de Trànsit, encara hi faltarien la víctima d'un altre accident registrat divendres de la setmana passada al matí, hores abans que comencés l'operació sortida, i el motorista mort dins del nucli urbà de Mollerussa diumenge.

L'última víctima ha estat un noi de 28 anys de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) que ha mort aquest Divendres Sant a la matinada. Ocupava el seient del copilot en un cotxe que aquesta matinada ha sortit de la via ha bolcat. El conductor ha resultat il·lès i els ocupants dels seients del darrere han quedat ferits greument. L'accident ha estat a tres quarts de quatre a la C-35, a l'altura de Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental).

Ahir a la tarda, el conductor d'un totterreny va morir en xocar amb un camió a l'N-II, a Girona. I al matí tres membres d'una mateixa família havien mort en un altre sinistre a Ulldecona, al Montsià, quan el cotxe amb què anaven va ser envestit per un camió. Les tres víctimes eren un matrimoni de Freginals (Montsià) i el seu fill de 13 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El paper dels mercats per anar cap a un sistema alimentari sostenible

GIRONA
Medi ambient

Fomenta el reciclatge de l’oli domèstic amb una campanya als centres cívics

Lleida

Enderroquen l’edifici de l’Escola de Vela de Platja d’Aro

PLATJA D’ARO

Campclar i Sant Salvador, els barris més preocupants per a la Guàrdia Urbana de Tarragona

Tarragona

Descobreixen les restes d’un poblat visigot al jaciment dels Sants Metges

SANT JULIÀ DE RAMIS
ADMINISTRACIONS

L’Estat bloqueja el conveni i no ha transferit els diners per a la mobilitat del Maresme, segons Territori

EL MASNOU
SOCIETAT

La zona ampliada de Water World, Tornado Land, a punt per a la temporada

lloret de mar
GIRONA

Desenes de famílies enganyades en un viatge a Eurodisney París

GIRONA

Inditex es planteja tancar dues de les quatre botigues que té a Figueres

figueres