Societat

Mateu Casañas, primer premi Àmfora de Roses

S’ha impulsat el reconeixement per distingir trajectòries professionals locals

Una comissió integrada per membres de l’Ajuntament i de l’Associació d’Empresaris Roses-cap de Creus ha escollit el xef rosinc Mateu Casañas com a primer premi Àmfora, guardó que s’impulsa per distingir trajectòries o assoliments professionals en l’àmbit local. Aquesta és la primera edició i s’atorgarà anualment. A Casañas se li reconeix “la impecable trajectòria, la innovació del seu treball, l’esperit creatiu i la seva defensa del producte mediterrani i de la cuina d’arrels tradicionals”. El reconeixement públic es farà el dia 9 de gener.

Cap de cuina d’El Bulli des de l’any 1997 fins al tancament, Casañas va obrir el 2012 juntament amb Oriol Castro i Eduard Xatruch el Compartir de Cadaqués. El Disfrutar, a l’Eixample de Barcelona, el va inaugurar el 2014 i fa uns mesos va obrir el Compartir Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona