Societat

gastronomia

Cap de setmana gastronòmic al Born

El Born celebra la desena edició del Born Street Food al Pla de Palau

Com cada any se celebra en dates properes a la Mercè

El Pla de Palau torna a acollir una nova edició, la desena, del festival gastronòmic Born Street Food. Uns dies després de la Mercè, els restaurants i bars del Born tornen a sortir al carrer i a encendre els fogons perquè els barcelonins i visitants puguin gaudir dels seus plats a preus econòmics (el tiquet per un platillo val 3,50 euros). Fins diumenge s’espera que s’acostin a tastar les propostes culinàries més de 20.000 persones.

A l’itinerari gastronòmic hi participen 16 restaurants i xefs de referència , de l’associació Barcelona Born Gourmet, que vol que el Born, un barri lligat de tota la vida a l’alimentació, torni a ser un pol d’atracció culinari i que la gastronomia sigui un reclam pels visitants. “És un lloc de trobada on l’esperit avantguardista i el més tradicional conflueixen per delectar el barri del Born amb degustacions en les quals el protagonista és el producte fresc”, ha dit el president de l’Associació Barcelona Born Gourmet, Iñaki López de Viñaspre.

El festival gastronòmic, en el que també hi haurà actuacions musicals, estarà obert tot el cap de setmana a partir de les 12 del migdia i fins a les onze de la nit .

La darrera incorporació d’aquest festival és el restaurant Ikoya Izakaya, del xef Hideki Matsuhisa, que a través de la seva nova taverna uneix brasa i sake. Aquests dies donara a conèixer la seva nova proposta, l’Unaguiya Don, un plat japonès a força d’arròs i anguila del Delta de l’Ebre, cuinada en el seu brou d’anguila mare.

L’oferta culinària és variada, des de les bombes de la Barceloneta del 1881; les costelles de porc ibèric amb mel i mostassa de Dani Rueda de Tapeo; els ’tacos’ mexicans del xef Joan Begur de l’Oaxaca; la selecció de formatges d’Eva Vila de La Teca de Vila Viniteca; el pulled pork d’Oriol Rovira de Pork...boig per tu cuinat durant hores a la mateixa plaça, o l’entrepà de mitjana de vaca vella a la graella amb pebrots del piquillo dels germans Viñaspre de Sagardi Cuiners Bascos.

El xoriço és el protagonista en el Choripan gourmet del Fòrum, comandat pel xef Claudio Vainberg.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona