Societat

societat

Els Mossos registren el domicili del detingut per assassinar i maltractar la seva parella a Campdevànol

Els agents han fet una inspecció ocular amb la presència de l’arrestat per buscar noves proves

Els Mossos han registrat aquest dimecres el domicili del detingut per la mort violenta de la seva parella a Campdevànol. Els agents han entrat a l’habitatge del carrer Puntarró a les deu del matí acompanyats per l’home de 37 anys i n’han sortit poc abans de dos quarts d’una. Un grup de persones l’ha escridassat i insultat a la sortida. Els mossos han fet una inspecció ocular amb la presència de l’arrestat amb l’objectiu de buscar noves proves. La intenció és ampliar l’escena del crim per buscar nous indicis rellevants que puguin incriminar-lo. L’home va ser detingut el 21 de setembre per haver presumptament assassinat i maltractat la seva parella, una jove de 21 anys. L’autòpsia va concloure que la jove va patir una mort lenta i dolorosa.

El detingut acusat d’assassinat i maltractar la seva parella de 21 anys ha arribat al voltant de les deu del matí al seu domicili custodiat per diversos agents dels Mossos d’Esquadra. La inspecció ocular ha durat al voltant de dues hores i mitja i l’objectiu dels agents era trobar noves proves incriminatòries. Des que s’ha sabut que hi havia en marxa el dispositiu, una desena de joves s’han acostat fins als entorns del domicili -el dispositiu policial impedia apropar-se fins a la porta- per poder-li veure la cara a la sortida. Quan el vehicle policial se l’ha endut, l’han escridassat i insultat titllant-lo ’’d’assassí ’’. El cos de la víctima, una jove de 21 anys, es va trobar dimecres 21 de setembre a dos quarts de quatre de la tarda en un pis de Campdevànol. Va ser el mateix investigat, que té antecedents policials per violència de gènere i tràfic de drogues, qui va alertar a emergències. Inicialment, l’home va dir que la noia havia caigut en bici, que li havia subministrat un medicament per calmar el dolor i que no s’explicava com havia mort.

Aquell mateix vespre, després d’endur-se’l a declarar a comissaria, els Mossos d’Esquadra el van detenir. L’autòpsia va concloure que la jove va patir una mort lenta i dolorosa. El seu cos tenia més de 60 ferides, entre les quals contusions, incisions, cremades i diverses dents trencades. A més, els forenses van trobar diverses marques de pressió al seu coll, sense que arribessin a asfixiar-la. L’autòpsia també va confirmar que l’homicida la va agredir sexualment, fent-li talls a l’interior de la vagina.

La causa per aquest crim està oberta pels delictes d’assassinat amb traïdoria i acarnissament, agressió sexual amb introducció vaginal violenta d’objecte tallant i maltractament habitual parella. Aquests delictes porten associades la pena de presó permanent revisable. El crim va consternar la població que va mostrar el seu rebuig contra aquest crim masclista fent cinc minuts de silenci a la localitat. L’Ajuntament de Campdevànol també va decretar tres dies de dol oficial. A Ripoll, població d’on era la víctima i on havia viscut fins abans d’anar a viure amb l’agressor, també es va fer un minut de silenci i es va decretar un dia de dol en record a la víctima i per condemnar el feminicidi.

Un pres del Puig de les Basses va agredir dilluns l’investigat per assassinar, agredir sexualment i maltractar la parella a Campdevànol (Ripollès), segons va avançar El Punt Avui i va confirmar l’ACN. El pres va ventar un cop de puny a l’altre, que feia dos dies que havia ingressat al centre penitenciari, on s’està en presó preventiva. L’investigat pel crim de Campdevànol no va patir lesions, però sí va requerir assistència mèdica. El centre penitenciari li ha aplicat l’article 75 del reglament, que permet adoptar limitacions dins el dia a dia de la presó per salvaguardar la integritat del reclús. En paral·lel, també s’adoptaran mesures disciplinàries contra l’agressor (que poden acabar en conseqüències penals).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona