Societat

Girona adjudica la instal·lació d’un circuit esportiu al parc de la Devesa

Comptarà amb un recorregut d’un i dos quilòmetres per caminar, córrer o pedalar

L’Ajuntament de Girona ha adjudicat per concurs públic a l’empresa Park’s 3000 SLU, la instal·lació i el subministrament del material per la creació d’un circuit esportiu per caminar, córrer o pedalar al parc de la Devesa. La infraestructura té un cost de 23.438,91 euros (IVA inclòs). Es preveu que les obres comencin després de les Fires de Sant Narcís.

El projecte consisteix en la instal·lació d’unes estacions d’exercici cada 200 metres per crear un circuit esportiu. Els dos recorreguts tindran sortida i arribada al camp de Mart (davant del parc de Salut).

Les estacions tindran diferents elements per fer exercici com, per exemple, un aparell d’abdominals, un aparell de flexions, una barra d’equilibri, una barra d’esquats i una espatllera doble. Tots aquests elements estaran fabricats amb material reciclat i es podran utilitzar a partir dels 14 anys.

El vicealcalde de Girona, Quim Ayats assegura que “creem un circuit perquè els gironins i les gironines puguin practicar exercici físic, alhora de gaudir d’un entorn natural com és el parc de la Devesa”.

Ayats, també recorda que “des del govern de Girona estem impulsant i desencallant projectes vinculats al parc de la Devesa amb l’objectiu de protegir-lo i dignificar-lo, i alhora connectar-lo amb els espais naturals de la ciutat i de l’àrea urbana”.

Per la seva banda, el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, assegura que “el projecte dona resposta a les necessitats i a les peticions dels veïns i veïnes, i de les entitats del barri de la Devesa”.

Bertran, sosté que “des del govern tenim l’objectiu de fer arribar la pràctica d’activitat física a tota la població, i així millorar la salut de les persones”.

El circuit estarà senyalitzat i comptarà amb diferents cartells informatius. Aquests informaran sobre el recorregut i donaran diferents consells per fer un bon escalfament i per practicar esport de forma adequada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona