Societat

El GEiEG anuncia el pla de millora més important de la seva història recent

Consistirà en deu actuacions per renovar i ampliar les instal·lacions del club amb l’objectiu de fer un “salt qualitatiu” i recuperar “massa social”

El GEiEG iniciarà aquest mes l’actuació de millora de les seves instal·lacions “més important” de la seva història recent, segons van informar ahir fonts del club. Es tracta d’un “ambiciós projecte” que inclou la renovació i l’ampliació d’algunes de les instal·lacions de què ja disposa, però també la construcció de nous equipaments. Segons va explicar el GEiEG, aquest projecte té com a objectiu millorar i ampliar els serveis que ofereix el club per fer un “salt qualitatiu” i recuperar “massa social.”

La millora i ampliació dels equipaments tindrà lloc a les instal·lacions que el GEiEG té als barris de Palau, Sant Narcís i Sant Ponç i consistirà en deu actuacions, algunes de les quals de gran envergadura. “Havíem de fer un pas endavant modernitzant, reparant i ampliant les nostres instal·lacions i els serveis que oferim. És bàsic per mantenir tota l’activitat social i millorar l’atenció als socis i sòcies actuals i als que vindran, així com mantenir la dedicació a l’esport de base i amateur”, explicava el president del GEiEG, Francesc Cayuela, en un comunicat difós pel club.

El pla de millora arriba en ple restabliment de la normalitat després de la pandèmia de la covid-19 i gairebé tres anys després dels greus desperfectes a les instal·lacions de Sant Ponç causats pel temporal Glòria, que van obligar a canviar, el setembre de l’any passat, la coberta de la piscina de 50 metres. “La situació econòmica no és la més òptima, però era el moment de fer una aposta clara, decidida i fins i tot necessària per mantenir i fer créixer la massa social”, explica Cayuela.

El pla de millores inclou la construcció d’un nou camp de futbol amb gespa artificial a Palau i l’ampliació de la zona de llançaments a la pista d’atletisme de la mateixa instal·lació. Es farà una renovació integral de les sales de fitnes de Sant Ponç i Sant Narcís i del gimnàs de Palau, i se substituiran les màquines i els materials de musculació per uns de més moderns. A Sant Narcís es condicionaran les pistes d’hoquei i handbol sanejant, arranjant i polint el terra i pintant les línies de joc. A Sant Ponç es construiran dues noves pistes de pàdel i es renovaran quatre pistes de tennis substituint la superfície actual per una de ràpida de característiques GreenSet. A més, es modernitzarà i s’ampliarà la graella de serveis i es reforçarà la gestió tecnològica en línia.

Durant l’agost i el setembre també es faran tasques de manteniment i neteja de les piscines cobertes de 25 i 50 metres de Sant Ponç. Des de fa uns mesos també s’estan repintant equipaments i s’instal·len nous tancaments que delimiten l’interior del complex de Sant Ponç amb el riu Ter.

El club gironí no ha fet públic el cost que tindran les actuacions d’ampliació i millora de les instal·lacions, que s’allargaran uns mesos.

LA FRASE

Hem valorat que els socis disposin i gaudeixin de més i noves instal·lacions i de més activitats
Francesc Cayuela
PRESIDENT DEL GEIEG

LA XIFRA

10
actuacions
tindrà el pla de millora de les instal·lacions; entre altres, la construcció d’un camp de gespa artificial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona