Societat

Llívia participa, per quart any consecutiu, a l’European Clean Up Day

Els voluntaris i les voluntàries que vulguin participar-hi faran neteges a les ribes del Ribera d’Er i el Segre, a tocar d’Estavar

Llívia participarà, aquest pròxim dissabte 30 de juliol, i per quart any consecutiu, a la jornada European Clean Up Day. Aquesta és una acció comuna a tot Europa “per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.”, segons s’explica a la pàgina web de l’Agència de Residus de Catalunya de la Generalitat.

A Llívia, aquesta activitat se centrarà en la neteja de les ribes dels rius Ribera d’Er i un tram del riu Segre, a tocar d’Estavar. El dissabte 30 de juliol, els voluntaris i voluntàries que vulguin participar en aquesta acció, hauran de ser a les 9.45 hores al parc del pont de Gorguja (pista de tenis). D’allí, sortiran plegats per iniciar l’activitat. L’activitat és oberta a tothom que vulgui participar-hi i per tal de fer-ho només cal que facin les inscripcions telefonant al número de l’oficina d’informació municipal de Llívia: 972 89 63 13. L’activitat està organitzada per les entitats Cerdanya en Acció pel clima i Per una Catalunya neta.

L’any 2021 es van registrar 1.070 accions a tot Catalunya -gairebé van ser 300 municipis els que van acollir aquesta iniciativa-, amb més de 131.000 participants i es van recollir gairebé 68 tones de residus recollits. A aquesta activitat s’hi van adherir i participar 250 entitats de Catalunya.

A la Cerdanya, el 2021, hi hagué a Isòvol, Ger, Bellver de Cerdanya, Fontanals de Cerdanya i Llívia, entre altres. Enguany es calcula que a la comarca hi haurà entre 12-15 accions en el marc de la jornada European Clean Up Day.

Els organitzadors han recomanat als voluntaris i a les voluntàries que vulguin participar que és important que portin botes d’aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona