Societat

Un cable mitja tensió cau, fa incendi i afecta un carril C-33

Montcada i Reixac

Un cable de mitjana tensió ha caigut cap a les 07:00 hores d'avui a terra i ha causat un incendi en una zona de matolls a l'altura de la localitat de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), molt a prop de la carretera C-33, la qual cosa ha obligat a tancar al trànsit un carril d'aquesta via.

A més, aquest cable de mitjana tensió que ha caigut ha afectat a uns 180 abonats que ja tenen llum. Fonts de Fecsa Endesa han explicat que el cable està sent reparat en aquests moments i també s'investiga les causes per les quals ha caigut, si bé ha afectació ha estat menor i els 180 abonats, tots de Montcada i Reixac, ja tenen llum després d'una hora i quart sense servei.

Els Bombers de la Generalitat han explicat que el cable desprenia espurnes que han encès en el matoll existent a la zona i ha causat un incendi en el qual s'està treballant en aquests moments.

A causa de que aquest foc s'ha produït en una zona pròxima a la C-33, s'ha optat per tancar un carril d'aquesta via a l'altura de Montcada i Reixac a causa del fum, informa el Servei Català de Trànsit.

La circulació de vehicles en la citada via entre els quilòmetres 81 i 83 és intensa a causa d'aquest incendi, han indicat les mateixes fonts de Trànsit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.