Societat

La Guàrdia Civil deté un noi de 19 anys per vuit robatoris silenciosos a cases de Sitges i Sant Pere de Ribes

ZONA METROPOLITANA

La Guàrdia Civil va detenir el passat 21 de setembre Abdelhakim S., de 19 anys, com a presumpte autor de vuit robatoris en domicilis de Sitges i Sant Pere de Ribes (Garraf) utilitzant el mètode "silenciós".

Els robatoris es cometien sota "un mateix patró" i en zones molt pròximes, per la qual cosa els investigadors van sospitar que l'autor podria ser una mateixa persona. El detingut actuava en domicilis del nucli urbà de les localitats citades entre la mitjanit i les tres de la matinada i presumptament va cometre els robatoris l'estiu passat. El presumpte lladre "silenciós" accedia principalment a primers pisos amb les finestres obertes, pujant per les canonades, canals i altres elements fàcils d'escalar.

La investigació va portar els agents fins a un jove veí de Sant Pere de Ribes i en el seu domicili van ser confiscats diversos efectes de procedència "encara per determinar", a més de documentació que està sent investigada per comprovar si pogués estar implicat en altres robatoris.

Diners i objectes
A més de diners en metàl·lic, el presumpte lladre sostreia objectes de fàcil transport i poc pes com bosses, carteres, electrodomèstics i ordinadors portàtils.

A banda dels vuit robatoris que fins ara se li han imputat, la Guàrdia Civil investiga la seva suposada participació en altres casos similars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.