Societat

El temporal d'aquesta nit obliga els Bombers a fer 250 sortides

Per aquesta tarda d'avui dilluns s'esperen pluges febles i moderades al Pirineu i Prepirineu

El temporal de pluja i vent que aquesta nit ha passat per Catalunya ha obligat els Bombers a fer 250 sortides per inundacions, caigudes d'arbres, petits ensorraments, cotxes embarrancats i fins i tot perquè un llamp ha rebentat una canonada de gas. En cap cas hi ha hagut ferits.

Segons que ha informat la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, entre les 21:25 i les 6:00 hores d'aquesta nit els Bombers han hagut de fer 250 sortides, la majoria fins a la 1 de la matinada i a les comarques de Barcelona.

A Esplugues de Llobregat, un llamp ha rebentat una canonada de gas al carrer Josep Campreciós, a l'altura del número 22, cosa que ha obligat a tallar el subministrament de gas a tota la finca i s'ha evacuat el bloc, sense que cap persona resultés ferida. A Premià de Dalt també ha caigut el mur de contenció d'una casa, al carrer Parc Güell número 20, i també ha trencat una canonada de gas. De la seva banda, hi ha hagut inundacions al pavelló Sant Jordi de Torredembarra (Tarragona) i a diversos càmping de la comarca del Tarragonès, encara que aquestes incidències s'han saldat també sense ferits.

Així mateix, a primera hora de la nit d'ahir els Bombers també van participar en les tasques d'evacuació d'un Euromed que va quedar sense subministrament elèctric quan cobria el trajecte València-Barcelona, per la qual cosa els seus passatgers van ser traslladats a Barcelona en autocar.

El temporal també ha obligat a tallar diversos trams d'algunes carreteres catalanes, especialment a la comarca del Maresme, com la N-II, a Premià de Mar, i entre Montgat fins al Masnou, així com la BV-5001, a Montcada i Reixac, segons el Servei Català del Trànsit.

Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, per a aquesta tarda de dilluns s'esperen pluges febles i moderades al Pirineu i Prepirineu i en altres punts de muntanya, si bé a la resta de Catalunya el dia serà assolellat amb la presència d'alguns núvols.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
BANYOLES

Nova reunió de la comunitat educativa per l’escola Camins

banyoles
enoturisme i gastronomia

Carme Ruscalleda, premi ‘Premi Bite honory award’ per la difusió de la cultura culinària

Barcelona

Som Sostre demana un nou model per atendre els sense llar

girona
urbanisme

La Rambla encara la fase de reforma més complexa pel que fa a mobilitat

Barcelona
turisme

30.000 persones a les jornades de portes obertes del Port de Barcelona

Barcelona
estats units

Augmenten a 15 els morts per tempestes i tornados als EUA

barcelona
societat

El TS estima un recurs de l’Ajuntament de Barcelona contra l’anul·lació de la taxa d’escombraries del 2020

Barcelona
tribunals

El judici per la violació d’Igualada se celebrarà del 17 al 21 de juny

Igualada
sequera

Els embassaments de Ter-Llobregat doblen reserves i superen el 30%

barcelona