Societat

Òmnium Garrotxa inicia la celebració del cinquantenari

Ha organitzat un acte a Olot amb representants de totes les juntes

Òmnium Garrotxa iniciarà demà a la sala magna de l’Espai Cràter d’Olot (19 h) la celebració del cinquantè aniversari de la seva constitució amb un acte que aplegarà els presidents de totes les juntes que són vius i representants en el cas de les primeres. La presidenta actual de l’entitat, Glòria Bassets, ha detallat que es tracta d’un acte d’homenatge a totes les persones que han format part de les juntes, als socis i voluntaris. “Junts han fet possible aquests cinquanta anys d’Òmnium a la Garrotxa i el que és l’entitat avui, amb més de 2.500 socis a la comarca i una voluntat enorme de continuar treballant per la llengua, la cultura i un país digne, on les persones passin al davant de tot”, ha remarcat.

Basset, a més, també ha avançat que la junta actual estudia fer altres actes per commemorar l’efemèride i un de cloenda, que es duria a terme l’any vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.