Societat

47 dotacions de Bombers treballen en un incendi al nucli de Baldomar, a Artesa de Segre

Protecció Civil demana a la població de la Clua que tanqui portes i finestres per la proximitat del fum del foc

Fins a 47 dotacions dels Bombers, 9 de les quals aèries, treballen aquest dimecres en un incendi al nucli de Baldomar, a Artesa de Segre. Protecció Civil ha demanat a la població de la Clua, que està propera a l’incendi, que tanqui portes i finestres a causa de la direcció del fum. L’avís del foc ha arribat a les 13.11 hores, cremant bosc i conreu. S’ha recomanat a les granges aïllades que es confinessin però la població de Baldomar no corre perill. El pla Infocat ha quedat activat en estat d’alerta arran d’aquest incendi forestal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El Senat d’Arizona aprova derogar la llei de 1864 que prohibeix l’avortament

barcelona
societat

Ripollet organitza un dinar setmanal amb gent gran per combatre la solitud

Ripollet

Canvi del model d’atenció als infants en risc social a Rubí

RUBÍ

Segons un estudi, el 14,9% d'infants es van sentir sols durant el confinament

GIRONA
Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia