Societat

Detenen deu persones que venien articles falsificats a la Costa Brava

El Cos Nacional de Policia van detenir el 26 de juliol i aquest dimarts a Girona i Lloret de Mar (Selva) deu persones que venien articles i gènere de confecció falsificats de marques conegudes a la Costa Brava.

Els detinguts obtenien uns ingressos de 120.000 euros anuals i eren els màxims responsables d'un grup organitzat. Se'ls acusa d'un delicte continuat contra la propietat industrial.

Segons el cos policial, els principals distribuïdors eren dos espanyols que es dedicaven al transport de viatgers amb autocar des d'Itàlia, on aprofitaven per comprar el producte falsificat que posteriorment venien a Catalunya.

Importació i distribució
Els agents van saber que un grup organitzat es dedicava a la importació des d'Itàlia, distribució, venda i comercialització d'articles i gènere de confecció falsificat de marques prestigioses. Actuaven a la Costa Brava, concretament a Lloret de Mar, des d'on distribuïen, en grans quantitats, articles falsos a establiments oberts al públic en aquesta població, a Roses i a l'Estartit. Aprofitaven la gran afluència de turistes en aquestes zones costaneres.

L'operació es va portar a terme de manera coordinada a la demarcació de Girona i zones costaneres el dia 26 de juliol, quan es van detenir els caps de la xarxa, així com a diversos distribuïdors i venedors del producte falsificat, la majoria responsables de locals comercials de Lloret de Mar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.