Societat

SOCIETAT

‘Tots junts a cantar’ aplegarà un miler d’escolars a Girona

Alumnes de disset col·legis de la ciutat i d’Aiguaviva prenen part en una cantada conjunta a l’Auditori aquest dimarts i aquest dimecres

L’Auditori de Girona acollirà, aquest dimarts i aquest dimecres, la 24a edició del Tots junts a cantar, una proposta que brinda l’oportunitat a alumnes de 3r, 4t i 5è de primària de viure l’experiència de participar en una cantada conjunta. Així, es potencia la música com a eina d’expressió i desenvolupament personal. El projecte està impulsat per l’Ajuntament de Girona, a través de l’Escola Municipal de Música de Girona, i l’Auditori de Girona.

Enguany participen en la trobada musical escolar un miler d’alumnes de disset escoles de la ciutat de Girona i d’Aiguaviva. En aquesta edició s’interpretarà la cantata L’any tirurany més poètic, composta per Albert Gumí a partir del llibre de Ricard Bonmatí amb el mateix títol. Els concerts de Tots junts a cantar seran l’estrena d’aquesta cantata, que encara no s’ha interpretat mai davant del públic. La direcció musical anirà a càrrec del mateix Gumí i la narració també l’assumirà Ricard Bonmatí. Els músics que acompanyaran els cantaires són professors i professores de l’Escola Municipal de Música de Girona.

Els concerts de Tots junts a cantar tindran lloc a l’Auditori de Girona en diferents sessions: la primera serà aquest dimarts a les 11.30 h i acollirà l’alumnat de l’Escola Annexa, Domeny, FEDAC-Sant Narcís i Santa Eugènia. Les següents sessions seran aquest dimecres 18 a les 11.30 h, amb les escoles Dalmau Carles, Eiximenis, Carme Auguet, Taialà i Vilademany (Aiguaviva); a les 16.15 h amb el Bosc de la Pabordia, Joan Bruguera, Dr. Masmitjà i Pericot i a les 18.45 h amb les escoles Migdia, Montfalgars, Vedruna i Verd.

Durant tot el curs, les aules de música de les escoles participants preparen aquesta actuació, amb la coordinació de l’Escola de Música de Girona , que aquest any commemora el seu 25è aniversari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES