Societat

Fan cuina en directe al mercat de Figueres

Figueres organitza cuina en directe al mercat per promocionar els productes de proximitat i també els cuiners locals. La voluntat de l’Ajuntament de la ciutat, que és qui els organitza, és donar valor als productes de quilòmetre zero i pensa que fer-ho el dia de mercat és la millor opció. Per tal de subratllar la riquesa del producte local seran cuiners locals els que faran les demostracions.La primera anirà a càrrec de Jordi Margall, del restaurant Brasic, i el tema escollit per fer la demostració culinària és la ceba de Figueres. Aquest primer show cooking és previst per aquest mateix dissabte a les 11 h del matí. La campanya Del Mercat al plat’ s’estendrà d diversos dissabtes.”Promocionar els productes locals és aprendre a cuinar-los”, diu Marcos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Arbúcies realitza una neteja integral dels principals carrers de la vila

ARBÚCIES

El setembre culminarà el projecte d’ampliació dels serveis de la Clínica Salus de Banyoles

banyoles

Catalunya supera els 2.000 hospitalitzats per covid

Barcelona

Mossos i Policia de Roses s’uneixen per investigar actes que puguin provocar incendis

ROSES

Un projecte de la UdG estudiarà els impactes ecològics i socials dels parcs eòlics marins

GIRONA

Controlat l’incendi de Vallbona de les Monges

Vallbona de les Monges

Més atenció per a les crisis de salut mental d’infants i joves

BARCELONA

Els premis Princesa de Girona, en femení

CORNELLÀ DE LLOBREGAT
Societat

Queixes perquè no renoven les terrasses creades per la covid