Societat

8 morts a les carreteres catalanes el cap de setmana

En l'últim accident, especialment dramàtic, han mort tres persones i dues més han quedat ferides a Bellcaire d'Empordà

Aquest cap de setmana ha estat especialment tràgic a les carreteres catalanes, amb sis accidents mortals des de divendres a la tarda que s'han cobrat la vida de vuit persones. En l'últim accident, especialment dramàtic, han mort tres persones a Bellcaire d'Empordà.

En concret, i segons han informat els Mossos d'Esquadra, una furgoneta ha xocat frontalment amb un turisme després d'envair el carril contrari per causes desconegudes. A conseqüència de l'impacte, tres persones han mort i dues més han quedat ferides.

L'accident ha passat a la carretera Gi-632, que enllaça l'Escala i Bellcaire d'Empordà, al terme municipal d'aquesta última població. Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en el rescat de les víctimes, de les quals encara no es coneix la identitat.

Però aquest no ha estat l'únic accident mortal d'aquest cap de setmana a les carreteres catalanes. Aquest diumenge a la tarda, una dona de 42 anys ha mort en sortir de la via la moto amb què anava d'acompanyant a la N-340, a l'altura de Vila-seca.

I al matí, el conductor d'una moto ha mort en xocar lateralment contra un turisme a l'autovia C-31, a l'Hospitalet de Llobregat. La víctima tenia 29 anys.

Dissabte, una persona va morir com a conseqüència de la topada entre dos cotxes a Duesaigües, al Baix Camp. Hores després, un motorista va perdre la vida quan la seva moto va topar contra un tractor a Seròs, al Segrià.

Divendres a la tarda, un veí de Lleida d'origen romanès, de 39 anys, va morir quan la furgoneta que conduïa va sortir de l'autovia A-2 a Bell-lloc d'Urgell. El vehicle va saltar per damunt d'una tanca, va trencar un arbre i va bolcar en un camí asfaltat paral·lel a l'autovia.

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, ha demanat que "s'extremi la prudència" en un cap de setmana que han qualificat de "tràgic" a les carreteres catalanes. Pérez Moya insisteix en què cal adequar "la velocitat a la circulació existent en cada moment" i en evitar "al màxim' les distraccions al volant".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

El Maresme torna a apostar per l’estratègia conjunta per preservar la costa

Mataró
RELIGIÓ

La mediació de Mossos posa fi a 15 dies de resistència a l’Esperit Sant

barcelona
societat

Reus inicia els tràmits per crear la nova funerària supramunicipal amb Salou, Vila-seca i Constantí

Reus
educació

El lleure educatiu alerta que l’ACA els limita les acampades

barcelona
SEQUERA

Girona entra en fase d’excepcionalitat i adapta mesures contra la sequera

GIRONA
societat

Activen la prealerta del pla Inuncat a les conques del Siurana i el Baix Ebre

Barcelona
OLOT

L’Oncolliga dona 8.000 euros a l’Hospital d’Olot per comprar tres lliteres

OLOT
societat

Terrassa dedicarà la propera edició de la Fira Modernista a Lluís Muncunill

Terrassa
Societat

La multireincidència, en el punt de mira del pla de seguretat

Barcelona