Societat

Desbordats per les sancions pels botellots

L’Ajuntament de Palafrugell no dona l’abast a l’hora de tramitar-les

L’elevat nombre de denúncies per botellots que està fent la Policia Local de Palafrugell ha provocat un alentiment en la tramitació de les sancions. Les xifres són ben eloqüents: l’Ajuntament ha passat d’aixecar un centenar d’actes els darrers estius, a més de 2.000 durant els mesos de juliol i agost passats. El motiu, explica l’inspector en cap de la Policia Local, David Puertas, és que molts joves optaven per seguir la festa quan els bars i discoteques tancaven a quarts d’una de la matinada. A més, les denúncies administratives per conductes incíviques com embrutar els carrers, no fer cas a les indicacions dels agents, negar-se a identificar-se o les faltes de respecte també han anat a més. Ara bé, Puertas deixa clar que es tramitaran totes les sancions.

Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu han estat les zones del municipi més “problemàtiques” amb relació als botellots, segons el responsable policial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia