Societat

Dotze universitaris en el parc saltenc d’habitatge

L’Ajuntament de Salt ha adjudicat durant els darrers dies els primers quatre pisos del Parc Municipal d’Habitatge que es destinen a estudiants universitaris. Concretament, està previst que a partir de la segona quinzena d’octubre, i durant les setmanes següents, entrin als habitatges una dotzena de joves (nou la segona quinzena d’aquest mes i tres més el mes que ve).

Aquest estiu es va posar en marxa la campanya per detectar la demanda que hi ha entre els universitaris que estudien a la ciutat o en altres facultats de l’àrea urbana gironina. En contacte amb la Universitat de Girona (UdG), l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (Euses) i l’escola universitària ERAM, es va difondre un formulari que els interessats van poder omplir.

Durant el procés es va informar que, en aquesta primera etapa, els pisos estarien a punt a finals d’octubre, i finalment, 47 nois i noies s’hi van mostrar interessats. Al mes de setembre es va fer el sorteig i als joves a qui s’ha adjudicat algun dels pisos se’ls ha comunicat.

Dos-cents euros

Es tracta d’habitatges amb tres habitacions i el preu de lloguer per a cada estudiant és de 200 euros. Els pisos formen part del Parc Municipal d’Habitatges, que actualment ja té 194 immobles i una inversió feta de nou milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia