Societat

Dol a Cassà i suport a Terradas a Riudarenes

L'alcalde de Cassà de la Selva, Carles Casanova, va decretar ahir dol oficial per la mort d'una de les noies desaparegudes, Neus Terradas, i va destacar que encara queda “un bri d'esperança” per trobar vives les altres dues joves cassanenques. Les banderes onejaven ahir al municipi a mitja asta. Casanova també va dir que es posava a disposició dels familiars de les joves per tot el que necessitin, i va explicar que les administracions continuen en contacte amb les autoritats mexicanes per saber de primera mà les informacions que es puguin anar produint.

Per la seva banda, l'alcalde de Riudarenes, Narcís Colomé, va voler expressar ahir el suport i la solidaritat del municipi a la família Terradas, la qual és originària del poble i hi té l'empresa, Carrosseries Terradas. Colomé va explicar que el pare de Neus Terradas, Fernando Terradas, tot i residir a Cassà de la Selva, manté una activitat empresarial i social a Riudarenes, on encara juga a futbol amb l'equip dels veterans i participa en actes culturals i musicals. L'alcalde va lamentar la mort de la filla de Terradas, una noia que, segons va dir, sovint anava a l'empresa del seu pare a Riudarenes. “Són una gent molt coneguda i estimada al poble, on també resideixen familiars seus, i ens solidaritzem amb tots ells”, va manifestar l'alcalde de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

Portu regala la Champions al Girona

Girona