Societat

Cocoa Mataró i la carpa Titus tanquen davant l’augment de contagis de Covid 

La macrodiscoteca Cocoa de Mataró (Maresme) i la mítica carpa Titus de Badalona (Barcelonès) han anunciat que tanquen les seves portes fins a un altre avís davant l’augment de contagis de coronavirus a Catalunya i l’avanç de la nova variant Delta.

Així ho han anunciat a les seves respectives xarxes socials una setmana i mitja després que s’autoritzés la reobertura de l’oci nocturn amb mascareta i el 50% de l’aforament a l’interior i quan els contagis de Covid-19 estan repuntat, amb 5.206 nous diagnòstics positius en les últimes 24 hores i una edat mitjana de 28 anys.

“En vista de l’estat actual de la pandèmia i l’evolució dels contagis de la nova variant, creiem convenient i de manera voluntària, tancar aquest cap de setmana fins a un altre avís per afavorir la millora de la situació”, ha indicat en un comunicat Cocoa Grup.

Per la seva banda, la carpa Titus de Badalona ha assenyalat que es veuen “amb l’obligació moral i voluntària de tancar aquest cap de setmana i fins a un altre avís” una vegada han analitzat “l’estat actual de la pandèmia i l’evolució dels contagis” a la ciutat.

“Ens agrada estar amb vosaltres i veure-us gaudir, però és molt complicat treballar amb aquesta situació, havent de controlar que tothom ho faci bé, que ningú surti de casa sent contacte de positiu i altres coses que no sempre podem controlar”, ha indicat en anunciar que fan “un pas enrere per la seguretat de tots els clients, treballadors i familiars”.

Aquests clubs se sumen a la discoteca Quedeque de Montblanc (Conca de Barberà), que també ha tancat voluntàriament 15 dies, en aquest cas a causa dels contagis de la Covid-19 detectats entre el propi personal de la sala i els clients.

No obstant això, de moment, Salut Pública de la Generalitat ha desvinculat l’alta incidència de coronavirus entre joves a la reobertura de l’oci nocturn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró