Societat

El jutge envia a presó el conductor drogat de l’accident mortal d’una mossa 

El jutge ha acordat enviar a presó sense fiança per homicidi per imprudència greu el conductor drogat i amb el carnet suspès que dijous a la nit va xocar a Abrera (Baix Llobregat) amb un vehicle conduït per una agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei, que va morir.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el titular del jutjat d’instrucció número 3 de Martorell (Baix Llobregat) atribueix també al conductor, de 28 anys, els delictes d’omissió del deure d’ajuda -ja que va fugir a peu després de l’accident i va ser detingut hores després-, lesions per imprudència greu, conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues i conducció sense permís.

L’accident va ocórrer cap a les 23 hores de dijous passat , a la BV-1201, a l’altura d’Abrera, quan van xocar frontalment dos turismes, un d’ells conduït per una agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei, que tornava a casa amb el seu vehicle particular després de la seva jornada laboral.

L’agent, Loli, de 43 anys i pertanyent a l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Regió Policial Metropolitana Sud, va morir a causa de l’impacte amb l’altre turisme, en el qual viatjaven dues persones, el conductor, de 28 anys, que va fugir a peu i que va ser detingut hores després, i un acompanyant, que va resultar ferit menys greu i que va ser ingressat a l’hospital de Bellvitge.

Els Mossos d’Esquadra van iniciar un ampli dispositiu als voltants de la zona de l’accident per intentar localitzar el conductor fugit, primer al costat del riu Llobregat i després en urbanitzacions properes.

Finalment, el conductor escapolit, de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Abrera, va poder ser localitzat i detingut cap a les quatre de la matinada.

Segons els Mossos, el xoc frontal es va produir en un revolt de la via, quan el conductor drogat va envair el sentit contrari, cosa que va causar l’accident amb el cotxe que conduïa l’agent fora de servei.

A més, segons els Mossos, a casa del detingut s’ha descobert una plantació indoor de marihuana, per la qual cosa la policia catalana també l’ha denunciat per un delicte contra la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida
GIRONA

Detecten 555 casos de càncer de còlon en 10 anys amb el cribratge

GIRONA
Societat

Entitats i plataformes es manifesten contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp