Societat

VILAMALLA

El Far Nomo de Llafranc estrena temporada

El restaurant Far Nomo de Llafranc, situat a l’emblemàtic far de Sant Sebastià, ha reobert la terrassa i estrena temporada amb una proposta que es manté fidel a la seva filosofia de posar la cuina nipona al servei del millor producte local. Amb el xef Naoyuki Haginoya al capdavant de la cuina, a la carta de Far Nomo es poden trobar plats variats i elaborats amb productes de la zona, com ara l’arròs amb espardenyes de la mort, però els amants del sushi poden disfrutar de plats clàssics de la casa com l’spicy tuna roll, el rainbow tuna roll o els nigiris flamejats d’angula del delta de l’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró
Claudio Grande
Cap de l’oposició de Llançà per Alternativa per Llançà (AxL)

“El govern de Junts i el PSC està fent una política continuista”

Llançà
Vicissituds abans, durant i passada la guerra
MOMENTS DIFÍCILS

Vicissituds abans, durant i passada la guerra

Terramar, precedent avantatjat i inconclús
SITGES

Terramar, precedent avantatjat i inconclús

Estratègia comercial pionera
PROMOCIÓ INTENSA

Estratègia comercial pionera