Societat

Desencallen el nou centre de dia de Vidreres

L’Ajuntament hi destinarà 960.000 euros i vol enllestir el concurs al març

L’Ajuntament de Vidreres ha desencallat el projecte de construcció del nou centre de dia. L’alcalde, Jordi Camps (Junts), explica que la companyia Endesa ja ha desmuntat el quadre elèctric que subministrava electricitat a l’antic col·legi i llar d’infants, i que ara l’espai està lliure per a la construcció.

L’anterior edifici de l’escola es va enderrocar el juny del 2019. El centre de dia és la principal inversió dels comptes municipals per al 2021 (8,6 milions), juntament amb els horts d’en Pere Pau (130.000 euros). Després de més d’any d’espera, l’Ajuntament confia que al març ja estigui enllestit el procés de licitació del centre de dia, que tindrà una quarantena de places. Posteriorment, s’hi construiran dos mòduls geriàtrics. L’equip de govern hi destina 960.000 euros en el pressupost del 2021. L’altre gran projecte (horts d’en Pere Pau) és l’entorn del pavelló. L’equip de govern preveu millorar-ne la circulació. Hi haurà una zona central de formigó, un espai asfaltat per a l’aparcament i s’hi millorarà l’accés.

En el ple del dia 1, Camps va explicar que durant aquest any, a causa de la Covid-19, han destinat 300.000 euros a actuacions com ara augmentar la neteja dels edificis, ampliar les donacions al Banc dels Aliments i concedir ajuts als autònoms i als comerços, entre altres coses.

D’altra banda, l’Ajuntament instal·larà càmeres de videovigilància en cinc punts (tres a Aiguaviva Parc, una a Terra Fortuna i una a Mas Flassià) per vigilar abocaments descontrolats de deixalles. En posarà dues més de lectura de matrícules a l’entrada d’Aiguaviva Parc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona