Societat

Rebuda dels Reis amb reserva a Castelló i Llançà

Malgrat les dificultats que suposa l’organització del dia de Reis, més ajuntaments adapten les seves programacions per no haver de renunciar a la tradició. A Castelló d’Empúries, per al 5 de gener s’han habilitat tres espais per poder fer la recepció: l’envelat de la plaça de les Palmeres a Empuriabrava (17 h), la sala polivalent (18.15 h) i el pati del Palau dels Comtes (19.30 h), al poble històric. En cada indret s’acollirà la comitiva amb animacions musicals. Per poder-hi accedir, caldrà reserva prèvia i descarregar al portal web de l’Ajuntament una entrada numerada, que es validarà a l’entrada del recinte. A Llançà també es podran veure els Reis a la Casa Marly (entrada pel carrer de Roger de Llúria, entre les 16 h i les 21 h). En aquest cas, també caldrà reservar hora trucant a un número de telèfon (972 12 14 70).

Brot a la Fundació Emma de Sant Joan

j.c

Un brot de coronavirus ha afectat un total de deu residents i quatre treballadors de la residència Fundació Emma de Sant Joan de les Abadesses, tot i que d’altres, pendents de proves PCR, presenten simptomatologia compatible amb el virus. Un dels residents ha mort i tres més han estat traslladats al centre de suport Orpea de Girona. Els responsables de la residència Emma de Sant Joan de les Abadesses han aplicat totes les mesures d’aïllament d’afectats i de prevenció per evitar l’extensió del virus preceptives en aquests casos.

Llagostera suspèn la rua de carnaval del 21 de febrer

G.B

Llagostera suspèn la rua de carnaval prevista per al diumenge 21 de febrer. Segons el consistori, “la persistent situació d’alarma sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19 ha portat l’Ajuntament a suspendre definitivament la rua”. Expliquen que el motiu principal és l’afluència de gent que hi participa cada any, que xifren en més de mil persones entre participants i espectadors. Les autoritats sanitàries dictaminen que cal evitar promoure la celebració d’actes que suposin grans concentracions de gent. No es descarta programar més endavant alguna activitat relacionada amb el carnaval.

Una vista exterior

de la Fundació Emma


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida
GIRONA

Detecten 555 casos de càncer de còlon en 10 anys amb el cribratge

GIRONA
Societat

Entitats i plataformes es manifesten contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp