Societat

Gelats Angelo busca com arribar al consumidor

L’empresa d’Ullà Gelats Angelo ha decidit buscar alternatives per acostar-se al consumidor final arran del tancament i les restriccions de la restauració, que representa el 40% del seu volum de negoci. Els gelats artesans que elaboren també es poden trobar ara en botigues gurmet, carnisseries, pastisseries, fleques i altres establiments de les comarques gironines. L’entrada a aquests punts de venda significa la consolidació del format familiar de 500 ml, que van crear ara fa quatre anys. A més, han elaborat cinc nous sabors pensats per a les festes de Nadal, que s’afegeixen als 15 que ja hi ha a la venda des de la temporada d’estiu. “Hem arribat a acords amb botigues d’alimentació que poden tenir el nostre producte emmagatzemat en les condicions ideals per mantenir-ne la qualitat”, assegura el copropietari de l’empresa i mestre gelater, Hervé Corvitto.

Banyoles demana més ajudes

R. ESTÉBAN

El ple de l’Ajuntament de Banyoles ha aprovat aquesta setmana una moció, presentada per Sumem Banyoles, que insta els governs estatal i català a aplicar una sèrie de mesures d’ajuda als col·lectius més perjudicats per la pandèmia. Demana, per exemple, suspendre, si cal, el pagament d’hipoteques i quotes d’autònoms i potenciar les ajudes per pagar lloguers i subministraments bàsics. També es reclama la reducció de les ràtios a escoles, proves PCR a tots els llocs de treball, més recursos econòmics per a l’atenció primària i la intervenció a les residències de gent gran més afectades.

Una alternativa de la fira d’hivern de Porqueres

R. E

La fira d’hivern de Porqueres aquest cop no es podrà celebrar, però l’Ajuntament ha preparat pel pont de la Puríssima un programa alternatiu batejat amb el nom de Flocs d’Hivern. S’obrirà aquest divendres amb un concert d’Anna Andreu (centre cívic, 19 h) i es tancarà dimarts amb una recollida de joguines per a Càritas (matí, locals parroquials) i una exhibició al bike park (matí). Repartit entre diumenge i dilluns hi haurà un espectacle de circ, un concert de música, unes propostes de lleure per a mainada, una visita guiada a Vilauba, una Hora del Conte i fins i tot una classe d’elaboració d’all i oli, per Banyoles TV i Youtube.

Un moment

del ple municipal de dilluns


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona