Societat

360.000 euros menys a Tossa ‘sense’ terrasses

L’Ajuntament de Tossa informa que l’exempció del pagament de la taxa d’ocupació de la via pública d’aquest any farà que les arques municipals deixin d’ingressar 360.000 euros. Hi haurà 350 establiments que se’n beneficiaran. Aquesta és una de les iniciatives de l’equip de govern, de Junts, Endavant i ERC, per pal·liar els efectes de la Covid-19. Hi ha, entre moltes altres, la reducció del 50% del preu anual als concessionaris de platges. Se’n beneficien 36 empreses que van fer a l’estiu serveis en 16 platges. Signifiquen per a les companyies un estalvi de 160.000 euros. S’afegeixen als 200.000 euros per a empreses, professionals i autònoms i 75.000 per a persones o famílies en situació de vulnerabilitat. L’equip de govern preveu un ajut per a empreses d’allotjament, hotels, pensions, hotels apartament i càmpings superior als 100.000 euros.

Roses amplia la partida d’ajuts als negocis afectats

epa

L’Ajuntament de Roses augmentarà la partida prevista inicialment per subvencionar els negocis afectats per les restriccions imposades amb motiu de la Covid-19, fins a un import total de 180.000 euros (inicialment era de 150.000). Aquesta ampliació permetrà incloure també en el paquet d’ajuts activitats com escoles d’idiomes, de dansa, de música, cinema i gimnasos del municipi, que podran aspirar a la subvenció de 800 euros anunciada anteriorment per a bars, restaurants i centres d’estètica. L’equip de govern explica que amplia aquesta dotació gràcies al romanent del pressupost de l’any passat.

Regals per a la mainada a CaixaBank

REDACCIÓ

CaixaBank ha començat la quarta edició de L’arbre dels somnis, una iniciativa solidària que té com a objectiu portar regals a nens i nenes en situació de vulnerabilitat. A les oficines de l’entitat hi ha uns arbres amb unes cartes en què mainada que es beneficia de la campanya han escrit una joguina o un altre objete que els agradaria rebre. Els empleats i els clients tenen l’opció d’agafar una d’aquestes cartes i fer-se càrrec del regal. Un cop el té, l’ha de dur a la mateixa oficina. Aquests arbres estan repartits en les aproximadament 4.000 oficines de CaixaBank de l’Estat i beneficiarà unes 25.000 criatures.

Edició virtual del sopar solidari de Càritas

Càritas de Girona ha organitzat per al dia 17 de desembre una edició virtual del sopar solidari que celebra cada any per aquestes dates amb l’objectiu de recollir fons per als projectes que té l’entitat. Amb el títol Aturem el rebrot de la pobresa, tindrà la participació del xef Joan Roca i dels esportistes Marc Gasol i Àlex Granell, entre altres figures conegudes. Es farà en un format innovador, en línia, que Càritas confia que reuneixi un gran nombre de socis, donants i entitats compromeses. L’assistència virtual tindrà un cost de 40 euros. Per a més informació i reserves, cal adreçar-se a www.caritasgirona.cat.

Un dels arbres

de la campanya


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES