Societat

Primera renovació en 40 anys en una urbanització de Riudellots

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva, amb l’ajut del d’Aiguaviva (Gironès), farà la primera gran renovació en 40 anys a la urbanització de Can Jordi, compartida pels dos municipis.

Can Jordi és la urbanització més vella del poble –les dues més recents són Mas Joals i el sector ponent. Té més de quatre dècades i el 70% de la superfície pertany a Riudellots, i el 30% restant, a Aiguaviva. L’alcaldessa, Montserrat Roura (JxCat), ja havia manifestat mesos enrere la voluntat de l’equip de govern de renovar els serveis, el clavegueram i l’enllumenat, i fer treballs al subsòl i a la superfície.

Els dos ajuntaments van organitzar una sessió del Consell de Poble de Riudellots, dijous a la sala polivalent, a la qual van assistir una seixantena de persones. El regidor de Promoció Econòmica, Xevi López, reconeix que hi ha un “dèficit important” a Can Jordi i que el volen pal·liar. “Hi farem una actuació integral i completa”. Assenyala que tècnics municipals faran ara una diagnosi. “Del terra en amunt, els veïns podran participar en la renovació”. A Can Jordi hi ha 162 veïns, 96 de Riudellots i 66 d’Aiguaviva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia