Societat

A Banyoles ho tenen tot a punt per a la desena edició del Carnestoltes d’estiu

És una de les propostes més emblemàtiques de les tradicionals Festes d’Agost

Durant quatre dies, la ciutat viurà actes per a tot tipus de públic

El Carnestoltes d’estiu enfila la desena edició amb una important novetat sorgida de l’institut Brugulat en el marc del projecte TONI. Es tracta del Fes-te la festa!, que es farà a partir de les 10 de la nit de la vigília de la Mare de Déu d’agost, el dia 14, en què el públic escollirà la música que s’escoltarà, a partir d’una llista de reproducció compartida a Spotify. Aquest Carnestoltes d’estiu és un dels actes més destacats i emblemàtics de les Festes d’Agost. Organitzat conjuntament entre l’Ajuntament i el Comitè de Banyolinades, s’iniciarà (18.00 h) amb el concert de Reggae per xics! i inclourà també la festa Holi Color Party amb Adolescents.cat, i els concerts de 31 FAM, Itaca Band, Pelukass i Comitè de DJ’s.

Altres moments destacats seran els concerts que es faran el dia 15 al vespre a la plaça Major amb Biflats, Lildami, Porto Bello i DJ Martu. La diada central es completarà amb jocs i tallers, la cercavila de gegants i capgrossos, el ball de gegants i el Correfoc Txiqui. L’endemà serà el torn de la música de Joina i les versions de l’Orquestra Girasol. La programació inclourà també l’espectacle itinerant El carrer és nostre! pels carrers del barri vell amb Always Drinking Marching Band, i l’espectacle Trasla2, de la companyia Trasla2, que uneix teatre, acrobàcia i clown, així com la tradicional audició de sardanes al paratge dels desmais amb La Principal de Porqueres.

El parc de la Draga serà el marc el 17 d’agost de la sisena edició de la Monstra, organitzada per Massa Fressa. La mostra d’art jove de Banyoles i comarca inclourà concerts i activitats de grups i formacions locals com Morgat Morgat, Baba Flow i Bicefal Project. Paral·lelament, el barri vell serà l’escenari del correfoc, que estrenarà canvis en el recorregut. Les Festes d’Agost es tancaran el 18 amb l’actuació castellera dels Esperxats de l’Estany, al migdia, i les havaneres d’Els Pescadors de l’Escala. El dia 11, hi haurà un concert de música clàssica al monestir.

LA DATA

11.08.19
és el dia en què
s’inicien les tradicionals Festes d’Agost, amb el gros d’actes entre el 14 i el 18 d’aquest mes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES