Societat

Les històries i les llegendes dels Països Catalans

Sant Martí de Tous és l’escenari el cap de setmana del 10è Festival de Llegendes de Catalunya, el FesLleCat, amb una vintena de propostes

Enguany, amb Clara Segura, Josep Julien i Pepa Plana

El Festival de Llegendes de Catalunya, el FesLleCat, està d’aniversari. Ara fa deu anys que va néixer a Sant Martí de Tous amb l’objectiu de recuperar, potenciar i donar a conèixer històries i llegendes dels Països Catalans, i ho ha aconseguit i amb èxit, ja que cada any atrau la presència de més de 3.000 persones. L’edició d’aquest cap de setmana ofereix una vintena de propostes entre activitats i espectacles per a tots els públics. Entre les cares conegudes d’enguany, hi haurà la de l’actor Josep Julien, encarregat d’explicar algunes llegendes de caràcter adult acompanyat per l’art pictòric de Toni Ortiz. També hi actuarà la pallassa Pepa Plana, amb el seu nou espectacle Veus que no veus, al costat de la també pallassa Noël Olivé. La popular actriu Clara Segura serà la protagonista de l’activitat principal del programa, l’apagada del misteri, que tindrà lloc durant la nit de dissabte. El nucli històric del poble es quedarà a les fosques i sis mil espelmes marcaran un recorregut de llegendes misterioses que culminaran al pati del castell del Tous, on Segura interpretarà una última llegenda. Els racons de llegenda són l’altre gran atractiu del FesLleCat. Milers de persones visiten els diferents escenaris del poble, on es podran escoltar llegendes de diverses localitats de Tarragona, Girona, Lleida, Barcelona i Sant Martí de Tous. A banda de gaudir de totes aquestes activitats, també es pot passejar i comprar al Mercat de la Bossa de Bou situat al carrer Major, amb més d’una trentena de parades amb productes artesans i d’alimentació. (Tota la programació, a www.festivaldellegendes.com).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES