A Gombrèn, quasi 200

Un total de 199 persones, una mica més de les tres quartes parts de la població, estan cridades a participar en la consulta sobre la independència que se celebra al municipi ripollès de Gombrèn el 25 d'abril que ve en la tercera onada de referèndums arreu del país. En aquest cas, l'organitza oficialment l'Associació del Jardí Botànic, tot i que sota les sigles de Gombrèn Decideix. A hores d'ara, els organitzadors encara treballen per determinar on s'instal·larà l'urna per dur a terme la consulta. En principi, s'ha pensat en el local de les antigues escoles del poble, que, en l'actualitat, és un punt TIC i el centre cívic local. Això no obstant i tenint en compte que el bon temps pot acompanyar la jornada, ja en plena primavera, Gombrèn Decideix podria decidir fer la consulta a la plaça del Roser, el punt més cèntric del municipi i més destacat quant a la vida social local. El ple de l'Ajuntament, on hi ha representats els partits polítics de CiU i Esquerra Republicana de Catalunya, ha donat suport a la realització d'aquesta consulta sobre la independència.

k Més informació a www.elpunt.cat D'aquesta manera, Gombrèn se suma als sis municipis de la Vall de Camprodon (Llanars, Setcases, Vilallonga de Ter, Molló, Sant Pau de Segúries i Camprodon) i als dos de la Vall de Ribes (Campelles i Queralbs) que duran a terme la consulta. A la comarca del Ripollès, doncs, només no s'haurà fet la consulta als municipis d'Ogassa i les Llosses. En la primera onada de consultes del 13 de desembre, la van dur a terme Ripoll, Vallfogona de Ripollès i els municipis ribetans de Ribes de Freser, Pardines, Planoles i Toses, i, en la del mes de febrer passat, la van celebrar Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol. Anecdòticament, també la van celebrar els alumnes de l'IES Abat Oliba de Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona