Societat

Presó provisional sense fiança per al vuitè detingut per la violació de Sabadell

El jutge va ordenar dijous l’ingrés a presó d’un altre dels arrestats

Els altres sis detinguts estan en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Sabadell, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest divendres al migdia presó provisional sense fiança per al vuitè detingut per la violació múltiple al barri de Can Feu. El jutge ja va enviar a presó dijous un altres dels arrestats i els altres sis han quedat en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars.

El magistrat ha ordenat l’ingrés a presó després d’interrogar el darrer detingut en relació amb els fets que van tenir lloc la matinada de diumenge 3 de febrer. Es tracta de l’home que es va lliurar voluntàriament dimecres al vespre a la Policia Municipal de Sabadell i que els Mossos van detenir després d’haver-lo estat buscant des de dilluns.

L’arrestat ha arribat als jutjats de Sabadell en un furgó de la policia catalana després d’haver passat la nit a la comissaria de la ciutat. Passades més de set hores, un cotxe patrulla dels Mossos ha sortit de l’interior de l’aparcament de l’edifici amb l’acusat i l’ha traslladat a la presó.

Diversos amics del detingut han esperat a l’exterior de l’edifici judicial tot el matí. Entre aquests hi havia alguns dels acusats que dijous van quedar en llibertat i que han cridat a favor de l’alliberament del seu company quan el cotxe patrulla ha marxat.

Dijous el jutge va decretar presó per una altre dels detinguts en considerar que es tractava del probable autor dels fets. Tot i que la víctima va ser incapaç d’identificar-lo en les rodes de reconeixement, la noia que va recollir-la en cotxe després de la violació sí que ho va fer. La denunciant li havia dit que el tercer home que l’havia agredit era el que anava amb ell quan es van creuar amb el cotxe.

Segons les interlocutòries del jutge, aquest arrestat presenta risc de fuga perquè no hi ha arrelament ni cap residència legal acreditada, motiu pel qual justifica la presó provisional sense fiança.

Pel que fa a la resta de detinguts, sis d’ells van ser deixats en llibertat, però han hagut d’entregar el passaport i tenen prohibit sortir de l’Estat. Dos més van ser traslladats a un Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) perquè tenien una ordre anterior d’ingrés al CIE.

Aquestes diligències s’enviaran al jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell per tal que s’acumulin al procediment que allà s’instrueix per aquest cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oncolliga celebra aquest diumenge una nova masterclass de ioga benèfica

girona
SOCIETAT

Desconvocada la vaga a presons després de tancar un acord amb Justícia

Barcelona
BLANES

El consistori desencalla la construcció d’un hotel al Passeig de S’Abanell

BLANES
societat

Detingut ‘in fraganti’ un home acusat de vuit robatoris amb força en vehicles

blanes
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona