Societat

Detingut un vuitè implicat en l’agressió sexual del cap de setmana a Sabadell

L’individu s’ha lliurat a la Policia Local i els Mossos se n’han fet càrrec

El jutge ha pres declaració als set primers sospitosos i n’ha prorrogat la detenció

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a la nit una vuitena persona relacionada amb l’agressió sexual del cap de setmana a Sabadell.

Segons ha pogut saber l’ACN, la policia buscava aquest individu, que s’ha presentat voluntàriament a dependències de la Policia Local. El cos de seguretat local n’ha informat els Mossos, que posteriorment l’han detingut.

Ell jutge ha pres avui declaració als primers set detinguts. Cinc d’ells s’han acollit al dret a no declarar i els altres dos només han contestat les preguntes de les defenses, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El jutge ha prorrogat la detenció de tots set, que passaran la nit a comissaria i demà tornaran a ser posats a la seva disposició.

Avui també s’ha pres declaració a la víctima i a cinc testimonis. A més, s’han fet set rodes de reconeixement amb l’agredida i set amb cadascun dels cinc testimonis, trenta-cinc en total.

El TSJC ha informat que durant tot el dia d’avui i per a totes les gestions que ho han considerat necessari, els investigats han comptat amb intèrpret d’àrab.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia