L'etapa de la Volta a Catalunya obliga a fer talls de trànsit en quatre comarques

La cursa ciclista afectarà la circulació de diversos municipis i trams de la xarxa viària gironina

L'etapa d'avui de la Volta Ciclista a Catalunya obligarà a fer talls de trànsit en diverses poblacions i carreteres del Gironès, Baix Empordà, Alt Empordà i Pla de l'Estany.

A la ciutat de Girona, el trànsit es tallarà entre les 12.10 i les 12.25 al carrer de Salt i la carretera de Santa Coloma. Els ciclistes aniran per la Gi-533 fins a Aiguaviva, des d'on giraran cap a la Gi-540 per continuar cap a Bescanó en direcció a Salt. Passaran novament per Girona cap a les 13.00 en direcció a Sarrià de Ter. Agafaran la variant de Sant Daniel i pujaran als Àngels. Baixaran cap a Monells i seguiran en direcció a Corçà, on està prevista l'arribada al voltant de les 14.00. Giraran a la dreta en direcció a la Bisbal i per la C-252 fins a Verges. Continuaran per la C-31 fins a l'enllaç de l'N-II, i posteriorment aniran a trobar l'N-260 per continuar camí cap a Besalú. Agafaran el trencant de la C-66, de Banyoles a Besalú, des d'on continuaran en direcció a Banyoles, on acabarà l'etapa.

El bus urbà a Girona

El pas de la cursa ciclista alterarà avui els recorreguts i les freqüències d'alguns dels autobusos urbans de Girona entre les 12.30 i les 14 hores. En concret, quedaran afectades les línies L2, L3, L4, L5 i L6. De la línia 2, s'anul·larà la parada del Puig d'en Roca. De la línia 5, en el sentit de Germans Sàbat, s'anul·laran les parades de la rambla Xavier Cugat, 40, i de la carretera de Taialà, propera al centre cívic Ter. De la mateixa línia però en sentit al centre de la ciutat s'anul·larà la parada de la rambla Xavier Cugat, 35. En la línia 6 no circularan autobusos per l'avinguda de França ni per la rambla Xavier Cugat durant aquest tram horari.

Quatre voltes a l'estany i per dins de Banyoles

R. ESTÉBAN

Banyoles rep avui l'arribada de la Volta, dos anys després de l'última vegada. La meta estarà instal·lada a la plaça de Catalunya, en sentit cap a Olot. Entre dos quarts i tres quarts de quatre, els corredors entraran al Pla de l'Estany per Serinyà. A l'inici de la variant de Banyoles de la C-66 agafaran la carretera que porta a l'estany i trencaran a la dreta, en direcció a Santa Maria de Porqueres. En aquesta cruïlla començarà un circuit al qual hauran de fer quatre voltes. Rodaran per la carretera que voreja l'estany, accediran a Banyoles pel passeig Dalmau i seguiran pel passeig de la Puda. Després baixaran pel passeig Lluís Constans i tornaran a pujar cap al centre per l'avinguda dels Països Catalans, la plaça dels Turers, el carrer de la Llibertat, la plaça de Catalunya i la carretera d'Olot, fins a la cruïlla de Santa Maria de Porqueres. El trànsit per les vies urbanes quedarà tallat entre les tres i dos quarts de sis de la tarda. Per tal que es pugui creuar Banyoles transversalment, es donarà pas intermitent als carrers Pare Claret i la carretera de Camós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Troben un duc electrocutat en una línia elèctrica entre Palamós i Calonge

palamós / calonge

Estudiants d’FP ideen la campanya publicitària de les festes dels barris

L'Hospitalet de Llobregat
Societat

La seu definitiva de la Barnahus de l’Alt Pirineu i Aran es farà a la Seu d’Urgell

Seu d’Urgell
Medi Ambient

Prova pilot al Port Olímpic per fomentar la biodiversitat del fons marí

Barcelona
societat

El govern atorga 650.000 euros a La Bressola per promoure el català a la Catalunya del Nord

barcelona
laboral

Denuncien Llansà SA a Inspecció de Treball per vulnerar el dret a la vaga

llançà
URBANISME

Adif comença les obres del pas sota la via del tren a Santa Susanna que també beneficiarà Pineda

SANTA SUSANNA

Cafès Cornellà i Zoetis guanyen els IV premis Josep Pallach

palafrugell
Medi Ambient

Arxivada la causa per emissions contaminants de la incineradora del Besòs

Sant Adrià de Besòs