Societat

El fill de la dona trobada morta a Sils confessa el crim

L’home reconeix que va ofegar la seva mare

Els Mossos van localitzar divendres passat el cadàver de la dona embolicat amb plàstics al garatge de casa seva, on vivia amb el detingut

El fill de la dona trobada morta divendres a Sils ha reconegut davant dels Mossos d’Esquadra que va acabar amb la vida de la seva mare ofegant-la, segons han explicat a l’ACN fonts properes a la investigació.

L’home, de 43 anys, ha declarat aquest dilluns davant la policia catalana assistit pel seu advocat, després que la policia l’hagi detingut aquest migdia a Maçanet de la Selva.

Divendres passat els Mossos van localitzar les restes d’una dona embolicat en estat avançat de descomposició al garatge d’una casa de la urbanització Vallcanera de Sils. El cos estava embolicat en una bossa de plàstic i una corda al voltant del cap per subjectar-la.

Els Mossos van fer la macabra troballa en el marc de la investigació sobre la desaparició d’una dona de 62 anys, de la qual ningú en tenia notícies des del novembre de l’any passat. La desapareguda vivia amb el seu fill a l’habitatge on es va trobar cadàver.

El sospitós estava il·localitzable almenys des de divendres i aquest matí una persona l’ha vist a Maçanet de la Selva i ha alertat la policia, que l’ha detingut al migdia en aquesta mateixa població.

El detingut ha estat traslladat a la comissaria de Santa Coloma de Farners, on se l’ha interrogat. Es preveu que en les properes hores passi a disposició judicial. El jutge ha decretat el secret de les actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia