vall de camprodon

Nova temporada gastronòmica de la matança i la quaresma en dotze restaurants

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon ha iniciat una nova edició de la temporada gastronòmica de la matança i de la temporada gastronòmica de la quaresma, que finalitzaran el 14 de febrer i el 7 de març respectivament. La temporada gastronòmica aplega aquest any dotze establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinàries amb preparacions com ara l'escudella de brou bufat, les trumfes emmascarades i el tradicional garró, i, més endavant, amb les escudelles magres, el bacallà en totes les seves formes i els brunyols de quaresma, entre moltes altres propostes. Aquesta cuina pretén recuperar i difondre la cultura gastronòmica basada en la subsistència i les estacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El 2028 començaran les expropiacions de l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona
economia

El simulacre de risc químic amb sirenes a les Terres de l’Ebre i Tarragona es farà el 24 d’abril

barcelona
societat

El 63% dels docents asseguren haver patit una agressió física o verbal per part d’alumnes, segons USTEC

BARCELONA

El #wasteinprogress 2024 tanca amb un nou rècord de visitants

GIRONA

El cartell del ’Temps de Flors’ és un mosaic floral de formes geomètriques

GIRONA

El Govern inverteix 685.000 euros en l’abocador clausurat

LES LLOSES

Regalen 2.000 banderes de la ciutat perquè es pengin per les Fires

figueres