Societat

vall de camprodon

Nova temporada gastronòmica de la matança i la quaresma en dotze restaurants

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon ha iniciat una nova edició de la temporada gastronòmica de la matança i de la temporada gastronòmica de la quaresma, que finalitzaran el 14 de febrer i el 7 de març respectivament. La temporada gastronòmica aplega aquest any dotze establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinàries amb preparacions com ara l'escudella de brou bufat, les trumfes emmascarades i el tradicional garró, i, més endavant, amb les escudelles magres, el bacallà en totes les seves formes i els brunyols de quaresma, entre moltes altres propostes. Aquesta cuina pretén recuperar i difondre la cultura gastronòmica basada en la subsistència i les estacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona negociarà amb Sareb un lloguer social per a les famílies del bloc de Sant Narcís

GIRONA

La segregació escolar baixa entre un 25 i un 30% als col·legis i instituts de Girona

GIRONA

Serinyà destinarà uns 300.000 euros del pressupost per a inversions

serinyà

El servei d’emprenedoria d’Olot duplica les atencions respecte al 2020

OLOT

El Suprem obliga Educació a fer contractes indefinits als professors de religió que ocupen places permanents

Barcelona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Sol arreu i temperatures més suaus

Barcelona

La Generalitat invertirà més de 156 milions d’euros a comarques gironines

GIRONA

Dispositiu per tallar connexions il·legals en dos barris de Llagostera

LLAGOSTERA

Les restriccions a la circulació de camions per al 2023 entraran en vigor dimarts 7 de febrer

Barcelona