Més d'una vintena d'activitats configuren la festa major d'hivern de Parets del Vallès

Entre els dies 22 i 25 de gener, Parets celebra la Festa Major d'Hivern 2010. Enguany, la programació inclou més d'una vintena d'activitats adreçades a tots els públics.

La celebració començarà el divendres 22 de gener, a les 18 h, a la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa amb l'Hora del conte i, a les 23 h, el Pavelló Municipal d'Esports serà escenari del concert Parets Rock'10 a càrrec dels grups Chinese Christmas Cards i Mendetz.

Dissabte 23 de gener tindrà lloc la tradicional Calçotada Popular, que arriba enguany a la tretzena edició. A la trobada, a més del dinar popular, s'han organitzat tallers, exhibicions, espectacles d'animació infantil i un espectacle per a adults que es duran a terme des de les 11 h i fins les 15.30 h. A les 13 h, l'escola Lluís Piquer acollirà l'Aplec de Parietes a càrrec de l'entitat Festu-ka i, a les 18 h, es podrà veure a l'auditori de l'Escola de Música el documental Raid Solidari Puravida Sahara 2009. A la mateixa hora, la plaça de la Vila serà l'escenari de la concentració de les colles participants en la XIV Desfilada Infernal que organitza Diables Parets i que finalitzarà a les 21 h amb un espectacle pirotècnic.

En el marc del 13è aniversari del Centre Cultural Can Rajoler, la mateixa nit de dissabte, a les 22.00 h, el teatre Can Rajoler acollirà el concert d'òpera La serva padrona ofert per l'Associació d'Amics de l'Òpera del Vallès Oriental. El darrer dels actes de dissabte serà el concert Urban Night'10 que començarà a les 23.30 h, al Pavelló Municipal d'Esports, amb l'actuació dels grups Divine Percussions i Hotel Cochambre.

Diumenge 24 de gener es reprèn la programació a les 9 h amb la plantada de Gegants i colles convidades i l'esmorzar al Camp de les Peces. La passejada dels Gegants, a càrrec de la Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets, serà a les 10.45 h, i el ball final a les 13.30 h, a la plaça de la Vila. La tradicional Fira d'Artesans es durà a terme el mateix diumenge a partir de les 10 h, a la plaça de la Vila on, a les 10.30 h, s'ha programat la festa de cloenda de la campanya Som cívics. Som nets i, a partir de les 11.45 h, una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa. A les 12 h, tindrà lloc la inauguració de la nova Sala Cooperativa amb una visita guiada per les instal·lacions. A les 18h, al teatre Can Rajoler, s'escenificarà Robin Hood de la Companyia Veus Veus organitzat per l'entitat Rialles Parets. També a les 18 h, el Pavelló Municipal d'Esports rebrà l'orquestra Setson que amenitzarà el Ball de Festa Major.

Dilluns 25 de gener a les 11 h s'obrirà el Parc Infantil al Pavelló Municipal d'Esports, que inclourà la projecció permanent del documental La caixa màgica, de la biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa. En el mateix entorn també s'ha programat un acapte de sang a càrrec del Banc de Sang i Teixits. Un dels plats forts de la programació d'enguany arriba de la mà de l'actor Joan Pera amb la representació teatral La Glòria del mercat, a les 19 h, al teatre Can Rajoler.

La programació clourà dimarts, 26 de gener, a les 18.30 h, amb l'Hora del conte especial aniversari, a la Biblioteca Can Rajoler.

Dins els actes inclosos a la programació, del 14 al 25 de gener, es podrà veure a la sala d'exposicions Can Rajoler, una mostra dels treballs presentats a concurs per al disseny de la imatge de la Festa Major d'Hivern d'enguany així com una exposició sobre la Festa de la Pedra del Diable. D'altra banda, el dissabte 23 de gener, entre les 17 h i les 21 h, també es podrà visitar el 23è Pessebre Monumental a sota la Plaça de la Vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

El col·lapse general a Rodalies afecta també al metro de Barcelona

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
INFRAESTRUCTURES

Comença l’obra de l’estació de busos de Lleida que es posarà en marxa el 2026

LLEIDA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot
Educació

L’Ajuntament de Badalona treu els estudis universitaris del Carme per posar-hi oficines

Badalona
OCi

La Fira d’Abril ignora la SGAE i no paga els drets d’autor

barcelona
GIRONA

Volen que l’edifici de la UNED sigui centre de dia i refugi climàtic

girona