La Fundació Horta Sud i Caixa Popular entreguen ajudes a projectes associatius

La Fundació Horta Sud i Caixa Popular han concedit ajudes econòmiques a diferents projectes associatius de la comarca, emmarcades dins el Programa de Cooperació amb les Associacions.

Amb aquesta convocatòria, totes dues entitats pretenen impulsar i enfortir el teixit associatiu de l'Horta i fonamentar la participació i la convivència.

En aquesta ocasió s'han presentat 23 projectes dins els quals hi participen més d'un centenar d'associacions, grups i entitats.

El lliurament de les esmentades ajudes s'hi farà en un acte públic a Alaquàs al febrer pròxim i en el mateix moment es farà l'obertura de la convocatòria de projectes per al 2011.

Projectes seleccionats: * Veus i mans; presentat per la Xarxa Social del Parc, Koordinadora de Kol·lectius del Park, Kol·lectiu de Joves del Park, Plataforma d'iniciatives socials, Associació de Veïns del Parc-Els Alfalars, Associació les 4 Roses, ACR Utopia XXI. *Formació per a la integració i la inserció de dones immigrants; presentat per Càrites Interparroquial d'Alaquàs i Soadi. * L'hort ecològic: una alternativa a l'oci, educació i recreació del temps lliure: presentat per l'associació Animació, conjuntament amb Scouts Pas del Pi, AMIAR, Centre Excursionista, Centre Juvenil, tots ells d'Alaquàs, els centres escolars del municipi, Intermón y el Grup Scout de la Fonteta de Sant Lluís. * Encontre de cultures; presentat pel Centre Cultural Rociero Andaluz i Grup de Ball de Torrent, Associación Cultural de Castilla La Mancha de Quart de POblet i Centro Cultural Extremeño d'Alaquàs. *Escola de ciutadania d'associacions de l'Horta Sud; presentat per la Fundació Moviment Ciutadà, Associació de dones Antares, Associació de Veïns. Barri Sant Francesc de Manises, Club de Muntanya de Manises, Associació Impuls, Associació Asterisco, C.J. l'Amagatall i la Cebollera, Trajecte Associats, Federació de Cases de Joventut de la C.V., Associació d'Esplais Valencians, C.J. Sauquala d'Alaquàs, Esplai Mislata. Cerca de nuestros mayores; presentat per l'Associació de discapacitats de Torrent, Artic i la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent. * La normalització lingüística a l'Horta; presentat per Escola Valenciana, La coordinadora pel Valencià de l'Horta Nord, L'Associació d'Alumnes, Pares i Professors per l'Ensenyament Públic en Valencià, El Guaix- coordinadora pel valencià de l'Horta Sud i l'associació juvenil Reviscola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.