Societat

Finançament per al camí de Sirga

Incloses en els Feder accions per valor d’1,2 milions per promoure el GR-99

Ribera d’Ebre, camí de sirga, camí de riu vol promoure el GR-99 que travessa la comarca. En el marc d’un projecte que es desenvoluparà fins a l’any 2020, el Consell Comarcal impulsa una sèrie d’actuacions a l’entorn, amb una inversió d’1,2 milions d’euros. La consellera de Governació de la Generalitat, Meritxell Borràs, va corroborar ahir a la Ribera d’Ebre que 629.379 seran aportats pel fons europeu de desenvolupament regional (Feder), gestionat pel departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

“Permetrà una millora de la façana de cara al riu, una millora arquitectònica i natural de set municipis i diversificar l’economia del territori”, va afirmar Borràs. “El riu ens dona moltes oportunitats i val la pena aprofitar-les, i des d’un punt de vista turístic segur que hi ha terreny per recórrer”, va afegir-hi. “És una aposta ferma de noves oportunitats que obrirà portes a aquesta Ribera viva i activa que desitgem”, va assegurar la presidenta del Consell Comarcal, Gemm Carim.

El projecte inclou actuacions que van de la creació de nous punts d’informació turística fins a l’adequació de trams de camí que connecten el GR-99 amb altres punts d’interès, passant per millores en la façana fluvial o la construcció de passeres per a vianants.

Matí amb inauguracions a la Terra Alta

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Meritxell Borràs, va visitar ahir diversos municipis de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Va començar al matí per Gandesa, on va inaugurar les obres d’ampliació del centre d’empreses i suport al teletreball, que dona servei a tota la comarca de la Terra Alta. Aquesta actuació ha estat finançada a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya del departament de Governació. Posteriorment es va desplaçar fins a la Pobla de Massaluca, on també va visitar l’ajuntament i va inaugurar les obres d’adequació de diferents espais dels serveis de la pista poliesportiva municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona