Societat

Seguretat viària

Condueix 35 quilòmetres sense pneumàtic i quadruplica la taxa d’alcoholèmia

Es tracta d’un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Boi de Llobregat, que circulava entre Cornellà i Abrera

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un conductor a qui van interceptar divendres després de recórrer 35 quilòmetres sense un pneumàtic, envaint el sentit de circulació contrari i quadruplicant la taxa d’alcohol permesa. Segons ha informat la policia, és un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Boi de Llobregat, que circulava entre Cornellà i Abrera sense un pneumàtic davanter i amb una taxa d’alcoholèmia d’1,01 mg/l d’aire expirat.

Els fets van passar divendres, 30 de juny, a les 6.40 hores, quan un ciutadà va observar un vehicle circulant pel tercer carril de la A-2 a l’altura de Cornellà, sense el pneumàtic davanter esquerre, amb la llanta tocant el paviment i desprenent espurnes.

Tot i que el mateix ciutadà va intentar aturar el vehicle fent indicacions al conductor, aquest en va fer cas omís. Aleshores va trucar al telèfon d’emergències 112 i va alertar de la situació de perill que suposava que el vehicle circulés sense pneumàtic.

L’infractor es va desviar de la A-2 cap a la C-55 amb direcció al municipi d’Abrera, on una patrulla dels Mossos va fer que reduís la velocitat fins a detenir-lo al terme municipal d’Esparreguera.

Després de ser sotmès a les proves de detecció alcohòlica, el conductor va donar positiu amb un resultat més de quatre vegades per sobre de la taxa permesa per a aquest tipus de vehicle, que és de 0,25 mg/l.

El conductor va ser denunciat penalment, amb obligació de presentar-se en seu judicial, per dos delictes contra la seguretat del trànsit: un per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i l’altre per conducció temerària, ja que a la C-55 va estar a punt de xocar frontalment amb diversos vehicles quan va envair en repetides ocasions el sentit contrari de circulació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona