Societat

festes i tradicions

carnaval

El carnaval tindrà gust d'edat mitjana a Sant Vicenç de Montalt

Aquest cap de setmana s'hi celebrarà el mercat medieval ajornat el mes de gener a causa del mal temps

El mercat medieval s'havia de celebrar per la festa major però les previsions meteorològiques van aconsellar que s'ajornés. Finalment la data escollida ha estat aquest cap de setmana coincidint amb el carnaval. Així doncs, a Sant Vicenç es podrà viure l'ambient carnavalesc i també retrocedir en el temps fins a l'edat mitjana. La trentena de parades del mercat medieval estaran situades a la plaça de l'Església. S'hi podrà trobar des d'artesans, taverners i firaires, fins a perfums, sabons, coques, embotits, formatges... i també serà el centre de les actuacions que ambientaran el mercat. Així, la cercavila inaugural serà dissabte a les onze del matí i estarà protagonitzada per músics i bufons. Tant demà com diumenge se succeiran les actuacions teatrals com El Perfumer, Etilio soldat medieval o Ramon de los Bosques amb accions de circ amb faquirs o l'espectacle La catapulta. Diumenge al vespre la cercavila La mort i el seu seguici clourà el mercat.

Carnaval

Els carrers de Sant Vicenç també es transformaran aquest cap de setmana a causa de la celebració del carnaval, ple de propostes populars, familiars i gratuïtes, excepte el ball amb concurs de disfresses de l'Associació de Gent Gran els Xurravins. La primera gran cita serà aquesta tarda amb les rues de les escoles. Demà la gran rua animada per la Colla de Geganters i el grup de percussió Ambitum sortirà a les cinc de la tarda de la plaça del Poble i anirà fins a la zona del pavelló municipal Toni Sors, on s'oferirà un berenar amb animació. I diumenge tindrà lloc una de les propostes carnavalesques més singulars a la comarca, la pedalada popular de carnaval que organitza el Club Ciclista Xurribikers. La sortida serà a les nou del matí des de l'avinguda Toni Sors i per participar-hi només cal fer inscripció i anar-hi disfressat. En finalitzar hi haurà botifarrada.

Mercat medieval

Dies 25 i 26

www.svmontalt.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva