El Bloc de Progrés Jaume I de l'Alcúdia para taula de les lletres a Jaume Pérez Muntaner

L'associació cultural Bloc de Progrés Jaume I de l'Alcúdia organitza des de l'any 1976 la Taula de les Lletres i dels Menjars per agermanar la literatura i la gastronomia. Es tracta de sopar acompanyat d'amics i amigues per homenatjar un escriptor.

La primera Taula li la pararen a l'escriptor i rondallista Enric Valor, i després any darrere any, han anat parant taules, a diversos lletraferits i persones relacionades amb el món d ela cultura valenciana.

Enguany, el divendres 27 de novembre, a les 21.30 hores, en la Sala Siglo XXI de l'Alcúdia se li para la taula a Jaume Pérez Montaner, persona que ha estat professor a Queens College, de la City University of New York, a Lewis and Clark College, de Portland, Oregon, i a la Universitat de València. És autor de nombrosos treballs sobre Estellés, Joan Fuster, Joan Brossa o altres temes literaris.

És autor també, amb Isabel Robles, de la traducció de Poemes d'Anne Sexton, 1983; de 44 poemes, d'E. E. Cummings, 1986; i de Ciència ficció d'Edgar A. Poe, 1988; així com de la novel·la de Barbara Kingsolver, Arbres de mongetes, 1991.

Amb Klaus Engelhardt va dirigir als Estats Units la revista Occitan & Catalan Studies (1976); ja a València, la revista Encontre (1985) i des de l'any 2003 dirigeix la revista Literatures. L'any 1999 fou elegit president de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, càrrec que ocupà fins al 2007.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.