Assemblees en 11 pobles garrotxins per a la consulta independentista

La plataforma La Garrotxa Decideix ha impulsat assemblees obertes en onze municipis de la comarca per organitzar-hi el proper 13 de desembre una consulta popular sobre la independència, tot i que també n'impulsarà en els vuit restants. En concret, se'n celebren avui a Can Tista, de Sant Esteve d'en Bas (21.00 hores); demà, a la sala de conferències de les Preses i al centre cívic de Santa Pau (21.00); dissabte, a la cooperativa de les Planes d'Hostoles (20.30); dilluns vinent, al casal de Maià (20.00); dimarts, a la sala de plens de l'ajuntament de Beuda i a la cooperativa de Castellfollit de la Roca (20.00); dimecres, al casal d'Argelaguer (20.00); dijous vinent, al local social de Sant Aniol de Finestres (20.00); divendres 13 de novembre, al Casino de Tortellà (20.00), i diumenge 15, a Sant Jaume de Llierca (18.00), tot i que el lloc està per determinar.

La Garrotxa Decideix no vol dur a terme totes les consultes el mateix dia per garantir-ne la màxima transparència. L'entitat ha fet públic que disposa de més de 700 adhesions personals i també les d'una seixantena d'entitats.

A l'àrea del Baix Empordà, l'assemblea de Torroella de Montgrí ha decidit fer la consulta el 13 de desembre, i ahir es va constituir l'assemblea de Palamós per també fer-ne una altra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona