Monogràfics

PORQUERES (Pla de l'Estany)

Fira d'hivern

Amb moltes activitats

Com si es tractés de la festa major petita, la fira arriba carregada d'actes tradicionals i d'altres que se celebraran per primer cop, com ara el Gran Dictat de Porqueres previst per al dia 8 o l'Obert d'escalada en boulder del dia 10, que inaugurarà l'ampliació del rocòdrom del centre cívic. Entre les cites clàssiques, hi figura el concurs de dibuix sobre asfalt per a la mainada o el concurs d'allioli, del dia 6. Els més petits podran vendre els seus productes el dia 8 i assistir a diversos espectacles. Per als més grans, cal destacar el concert en acústic de Sanjosex, Ivette Nadal i Txus Blues&Jose Bluefingers del dia 9; la representació de M'agraden les fruites tropicals, a càrrec de La Gata Borda, del dia 8; les actuacions del grup Què Tal del dia 6 i la 2a nit d'humor que clourà la festa.

Del 6 a l'11 de desembre. Fira, a Can Carreres. Entrades: concert, 3 euros; teatre, 6 euros anticipada, 8 euros a taquilla; i contes infantils: 3 euros anticipada i 5 euros a taquilla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.