Societat

Llers suspèn la recerca del jove invident desaparegut

Un grup de voluntaris ha pentinat la zona durant tres dies per trobar Sergi Suárez

Va ser vist per última vegada fa sis dies quan caminava en direcció al monestir del Roure

El municipi de Llers ha decidit aquest dimecres aturar la recerca de Sergi Suárez, el jove cec de 25 anys desaparegut el 23 de juny passat a Pont de Molins (Alt Empordà). Des de fa tres dies, un grup reduït de persones coneixedores de la zona ha pentinat els marges de la Muga i també la zona que va de Llers fins a les Escaules i d'allà fins a Pont de Molins.

El dia 26 de juny, Mossos i Bombers van aturar la recerca del noi de forma indefinida a l'espera de noves pistes, però el grup de voluntaris del municipi va voler rastrejar aquesta zona amb l'esperança de trobar-lo. “Ens donem per vençuts”, ha assenyalat l'alcalde de Llers, Carles Fortiana, que ha format part del grup.

L'alcalde ha explicat que creien que el desaparegut podria estar en aquesta zona perquè és un lloc “bastant brut de vegetació”, a tocar del riu Muga. Finalment, però, han decidit aturar la recerca a l'espera de noves pistes. “Ho hem repassat i no hem trobat res; teníem la idea que potser el trobaríem allà però no ha sigut possible”, apunta amb resignació.

Els dies 24, 25 i 26 de juny diverses dotacions terrestres de Bombers, Mossos, una unitat canina, els GRAE i desenes de voluntaris de Pont de Molins i voltants, van buscar el jove pel municipi, als pous i al riu Muga, després que els seus pares en denunciessin la seva desaparició.

Suárez només té un 20% de visió i una de les últimes pistes el situen a prop del monestir del Roure. En el moment de desaparèixer, vestia texans i una camisa blava i anava sol. S'apuntava que el noi, de constitució corpulenta i esportista habitual, es podria haver desorientat i caminat durant una llarga estona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.