Societat

Desaparegut un noi invident a l'Alt Empordà

Va sortir a passejar aquest dijous a la tarda i encara no ha tornat a casa

Efectius dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra el busquen per la zona compresa entre els municipis de Pont de Molins, Llers i Terrades

Els Bombers i els Mossos busquen un noi invident de 25 anys que ha desaparegut a l'Alt Empordà. Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, el jove s'ha perdut quan passejava per la zona compresa entre els nuclis de Pont de Molins, Llers i Terrades, a l'Alt Empordà, on acostuma a fer-hi caminades.

El noi anava sol quan va sortir de casa seva cap a les quatre de la tarda d'aquest dijous i des d'aleshores no s'ha sabut res més d'ell. Policia i Bombers han activat la recerca passades les quatre de la tarda d'aquest divendres. Fins a Pont de Molins s'hi han desplaçat el Grup de Recolzament en Activitats Especials (GRAE), vuit vehicles dels Bombers i un helicòpter, quatre patrulles dels Mossos i la unitat canina. De moment no hi ha cap rastre del jove.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.