Monogràfics
EL PORT DE LA SELVA (Alt Empordà)
Jornades de Gastronomia, Culturals, Oci i Costums
Marisc, oci i tradició
Unir gastronomia, oci i costums i convidar tothom a conèixer el Port de la Selva continua sent l'objectiu d'aquestes jornades. Del 28 de maig al 26 de juny, doncs, dotze restaurants oferiran menús amb l'escamarlà com a protagonista, i l'associació de restauració i comerç de la vila ha programat actes esportius, culturals i artístics. En aquest sentit, i entre altres, es podrà gaudir d'activitats nàutiques com ara excursions amb caiac, bateig en vela lleugera, surf de vela o iniciació al catamarà; una taula rodona sobre la meteorologia pràctica; activitats de neteja del fons marí; o bé una mostra d'arts de la pesca per conèixer diferents tipus d'embarcacions i el seu funcionament.
Del 28 de maig al 26 de juny. Degustació en dotze restaurants locals.
PARTICIPANTS
Bellavista.
Ca la Paquita.
Ca l'Herminda.
Cal Mariner.
Club Nàutic.
Gus.
La Tina.
El Celler.
L'Escata.
L'Esclop.
Sol i Sombra.
Monterrey.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.