Societat

Dos accidents múltiples causen cues quilomètriques a la AP-7 i a la A-2 a Barcelona

Trànsit

Dos accidents múltiples han causat aquest matí cinc quilòmetres de cues a l'autopista AP-7 i el seu enllaç amb la AP-2 al Papiol, i cinc més a l'autovia A-2 a Sant Vicenç dels Horts, tot i que, segons les primeres dades, no hi ha hagut ferits.

Segons ha informat una portaveu del Servei Català de Trànsit (SCT), el primer sinistre ha tingut lloc entre tres vehicles cap a les 7.30 hores a la AP-7, a l'altura del quilòmetre 162.

Com a conseqüència, han tallat dos carrils en sentit Girona fins a les 7.58 hores, quan ha pogut restablir-se la circulació, tot i que han persistit les retencions que també han afectat l'autopista AP-2.

Poc després, a les 7.40 hores, un altre accident al quilòmetre 598 de la A-2 entre un autobús, una furgoneta i un cotxe ha obligat a tallar dos carrils en sentit Barcelona, fet que ha causat retencions fins a Sant Andreu de la Barca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.