Societat

Detenen a Badajoz el presumpte autor de cinc atracaments en establiments de Girona

ESTAT ESPANYOL

La policia de l'Estat ha detingut a Badajoz el presumpte autor de cinc atracaments que hauria comès a Girona entre el 2005 i el 2008. La detenció la van portar a terme dimarts passat executant un requeriment de cerca emès pels Mossos d'Esquadra. El detingut és el veí de Girona Enrique S. S., de 43 anys i natural de Badajoz. Està acusat de tres robatoris a una benzinera del carrer de la Creu i de dos robatoris, un a una fleca del carrer Pare Coll i un altre a un locutori del carrer Güell. En tots els casos, el lladre, que actuava a la tarda o al vespre, va utilitzar una arma de foc curta per intimidar les víctimes. El detingut té antecedents per delictes similars.

A banda d'aquests robatoris amb intimidació que li imputen, també hauria comès altres delictes a Extremadura.

Els robatoris a la benzinera del carrer de la Creu els hauria comès els anys 2005, 2006 i 2008. En aquest últim cas, concretament, el 7 de desembre. El robatori a la fleca del carrer Pare Coll l'hauria dut a terme el 2 de desembre del 2008. El del locutori del carrer Güell el va cometre presumptament el 20 de desembre del 2008.

El detingut, que té antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Badajoz el dia 14 de gener pels delictes que hauria comès a Extremadura. Aquest dijous el jutjat n'ha ordenat l'ingrés a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.