Societat

Vuit morts i 28 ferits en l'accident d'un autocar a Orpesa

Ja són vuit les víctimes mortals de l'accident d'aquest diumenge a la tarda a l'autopista AP-7, a l'altura d'Orpesa, a la Plana Alta. El vehicle era propietat de la companyia Autocares Meroño, amb seu a Cartagena, i havia sortit de València Els viatgers es dirigien cap a Barcelona.

Segons les primeres investigacions, una roda punxada podria haver sigut la causa que ha fet que l'autocar sortís de la via. El vehicle ha travessat la mitjana i ha bolcat. Entre les vuit persones mortes hi ha un nen i també el conductor del vehicle. L'última víctima ha sigut un home de 58 anys que ha mort ja a l'hospital, d'una aturada cardiorespiratòria, i hi ha una trentena de ferits.

Segons dades de la Generalitat valenciana, entre les víctimes mortals hi ha dos homes adults, un nen i cinc dones d'entre 18 i 60 anys.

A més, hi ha sis viatgers més en estat molt greu que han sigut traslladats a l'hospital La Fe de València. Dues d'aquestes víctimes són menors, de 6 i 16 anys i han sigut traslladats en helicòpters medicalitzats, un amb amputació d'un membre i l'altre, amb traumatisme cranioencefàlico greu.

També hi ha ferits greus a l'hospital General de Castelló, entre els quals hi ha un nen a la UCI pediàtrica i dos adults amb politraumatismes. També hi ha molts ferits lleus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.